Om oratoriet

Detta är en samlingsportal för mina olika projekt. Allt jag gör, gör jag av nyfikenhet, lust och för att hålla ångesten stången.

Jag heter Emil Koverot och är en examinerad gymnasielärare i ämnena svenska och religion, men ser mig mer som en sång- och dansman med en allvarlig ådra samt en vilja att ständigt bryta ny mark och utforska alla vrår i tillvaron, även de mörka.

Oratoriet skapade jag för att kunna samla mina produktioner på ett ställe och för att ha ett eget plank att klottra ner mitt hjärnskräp på. Posterna i bloggen kommer framför allt, med reservation för många undantag, handla om reflektioner kring samtida fenomen, då jag är mycket intresserad av att pussla med bitarna i vad jag tror är ett pågående paradigmskifte.

Eftersom jag hade lagt stor möda vid att komponera och producera Blodsrits nya skiva, bandet som har varit min främsta musikaliska hemvist sedan 2002, tänkte jag att det vore värt att promota den med rörlig bild. Projektet tog mycket tid och blev bättre än jag föreställt mig och därför valde jag att låtsas ha ett produktionsbolag som jag döpte till Eyeron productions. Det är videor under den flaggan som jag väljer att visa här.

Mina musikaliska äventyr har varit många, men ofta nischade mot de hårdare förgreningarna av metal, vilket är den typ av musik som berör mig djupast. Trots det väljer jag att inte publicera dem här då de presenteras på bättre sätt annorstädes på nätet. Istället tänkte jag lägga upp både nya och gamla låtar som jag skrivit under pseudonymen Bo Svala. Låtarna kan betecknas som visor eller kanske som proggiga i vissa stunder. Poängen har alltid varit att skriva enkla bitar med fokus på melodi.

Slutligen har jag som mål att dra igång en podcast. Jag måste ju testa det med, det kanske är kul, och kul är den enda valutan som är värd att alltid bära med sig. Upplägget är fortfarande något luddigt, men den kommer att handla om musik och musiker på något sätt. Främst okända artister som jag själv är nyfiken på. Målet är att ha spelat in första avsnittet före årsskiftet. Så håll utkik.

Signerat: Emil Bo Svala Yxmarder Koverot                                                

 

Recent Posts

  1. Master Leave a reply
  2. Hitta hem 2 Replies
  3. Powerbreak 2 Replies
  4. Vilka är vi egentligen? 5 Replies
  5. Avgå omedelbart Beatrice Ask Leave a reply
  6. Portalen som inte var damned to vanish. 1 Reply
  7. Svalan har fått ny luft under vingarna Leave a reply
  8. HD lurar ingen, inte ens hen som vill! Leave a reply
  9. Relativ tidsuppfattning 4 Replies