Moralpanik i styrelserummen

Aldrig har jag väl hört något så jävla dumt som att banker tar sig rätten att moraliskt bestämma vilka varor och tjänster som ska vara lämpliga att sälja. Jag misstänker att de okultiverade sifferslavarna drar gränsen ungefär vid solsidan, resten kan betraktas som avskräde på lönsamhetens skrupelfria kompost. Apropå dagens stora skandal.

Drar mig till minnes att den gode Adolf i mitten av förra seklet benämnde allt som inte passade de fascistoida galoscherna som entartete kunst, vilken i slutändan innebar att folket kunde välja mellan att se propagandafilmer eller ingenting. Lyssna på Wagner eller ingenting.

Jag har ingenting emot varken propagandafilmer eller Wagner, i lagom doser förståss . Det säger sig själv att man ibland måste varva med lite Morbid angel eller någon Fulchi-rulle. Jag passar på att göra så innan bankerna stänger kranen. DÖD ÅT KAPITALET.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *